Elevbustad

Skulen har ein eigen elevbustad som elevar kan søke om å få leige hybel i.

Bustaden har tretti hyblar på to etasjar. Skulen sin elevbustad, eit brunt toetasjers, rektangulært bygg. - Klikk for stort bildeSkulen sin elevbustadSeks av desse er universelt utforma.

Bygget har rullestolheis og fellesareal med fjernsynskrok, samt eit vaskerom med to vaskemaskiner og to tørketromlar.

Utleige føregår via Sauda vidaregåande skule, som har ansvaret for drift og tilsyn.

Hyblane

Hyblane med universell utforming er på 19,5 m². Dei andre hyblane er på 12,9 m². Alle rom har ein kjøkkenkrok, samt eit eige bad med dusj.

Hyblane har trådlaust nett (med moglegheit til å kople til med kabel), og deler ei 50/50-fiberlinje.

I tillegg har kvar hybel ein bod på 2,5 m² i eit separat bygg.

Inventar

• rammemadrass
  • 2 stolar
  • skrivebord
  • gardiner
  • kjøkkenkrok (kjøleskap, induksjonskoketopp og komfyr)
  • garderobeskap
  • dusjforheng

Hugs at du sjølv må ta med ting som dyne, pute, sengtøy og kjøkkenutstyr.

Du finn eit biletalbum på Facebook med bilete av hyblane.

Du finn elevbustaden i Torsveien 89, 4200 Sauda.

Leigepris

Den gjeldande prisen for å leige ein hybel i elevbustaden kan du finne i utleigereglementet (PDF, 132 kB).

Korleis søke

For å søke om hybel må du fylle ut søknadsskjemaet. Hugs å lese utleigereglementet (PDF, 132 kB) som fortel om plikter og rettar i leigeforholdet.